Zaterdagochtend stonden we om half 10 paraat om af te reizen naar Drachtstercompagnie voor een wedstrijd tegen TFS F2. Felien was er vandaag helaas niet bij dus we waren met zijn achten.

We begonnen in volle aanval maar stonden al snel 3-0 achter waarna Ruben er als superspeler in kwam. Na tien minuten was de stand 3-1 en gingen we wisselen. De bankzitters tekenden even een mooie strategie uit op het tekenbord dus dat zou helemaal goed komen maar Jinte mocht er al snel weer in als superspeler. Helaas wilden onze ballen er niet in en eindigden we de eerste helft met een achterstand van 7-2.

De tweede helft gingen we er vol goede moed weer tegenaan en vochten we ons terug naar 9-7 en zo konden we toch nog even zonder superspeler spelen. Dat er daarna nog even 2 superspelers in het veld stonden, dat viel niet op, het was allemaal groen voor ogen.

Al met al verloren met 10-7 maar een prachtige wedstrijd gespeeld!