Kleding

Het kledingfonds van de vereniging is ingesteld op de Algemene Ledenvergadering om een professionele uitstraling van de vereniging te waarborgen. Uniformiteit, kwaliteit en herkenbaarheid in kleding zijn hierbij van belang.

Verplichte bijdrage

Alle spelende leden dragen jaarlijks een verplicht vast bedrag bij aan het fonds. Vanuit het kledingfonds worden wedstrijdshirts in een teamtas voor alle in de competitie uitkomende teams bekostigd. Indien zich een sponsor aandient kan tevens worden overgegaan tot de verstrekking van presentatiepakken voor de hoogst spelende seniorenteams. De kleding blijft in alle gevallen eigendom van de vereniging. De bijdrage aan het kledingfonds wordt automatisch in rekening gebracht op de factuur voor de jaarlijkse contributie.

De bijdragen voor het kledingfonds zijn vastgesteld op:

  • Senioren: €17,50
  • Jeugd: €8,–

Beheer

Het fonds wordt beheerd door de penningmeester van de vereniging en de verstrekking en beheer van de kledij komt voor rekening van de kledingcommissie. Deze commissie bestaat uit:

  • Joke de Graaf
  • Yvonne IJsebaart

Zandstra Sport

Zandstra Sport logo vierkantLeden van KV de Waterpoort krijgen 10% korting op korfbalgerelateerde artikelen bij Zandstra Sport. Daarnaast organiseert Zandstra Sport speciale pasdagen waarop de korting oploopt tot 15%! Zandstra Sport beschikt over een ruim assortiment Asics- en Mizuno-korfbalschoenen in alle maten voor zowel veld- als zaalwedstrijden.

Zandstra Sport
Schaapmarktplein 2
8601 CE Sneek

NLKorfbal

Verdien €10 voor de vereniging! Wanneer je in de webshop van NLKorfbaleen paar nieuwe Asics-korfbalschoenen aanschaft, dondeert NLKorfbal een tientje aan de vereniging. Geef bij de bestelling aan dat je lid bent van KV de Waterpoort en NLKorfbal regelt de rest. Klik op de afbeelding rechts voor een vergroting.

Activiteiten

Jeugdkamp 2023

30 juni @ 15:00 - 2 juli @ 17:00