Wat is (G)oldStars korfbal?

Korfbal is een geweldige sport voor alle leeftijden. Van de Kangoeroe Klup tot en met Waterpoort (G)oldStars. Iedereen kan op zijn eigen niveau en met zijn of haar eigen leeftijdsgenoten genieten van gezonde sport en goed gezelschap. Een leven lang genieten van korfbal. (G)oldStars korfbal biedt de wat oudere doelgroep de mogelijkheid om hun conditie op peil te houden, te werken aan een gezonde levensstijl, en sociaal netwerk en een nuttige invulling van hun vrije tijd.

(G)oldStar korfbal is geschikt voor oud-korfballers die gestopt zijn, maar ook voor de iets oudere mensen die nog nooit hebben gekorfbald maar nu wel op zoek zijn naar een gezonde en sportieve invulling van hun vrije tijd en gezelschap van gelijkgestemde leeftijdsgenoten.

De (G)oldStars agenda

Spelregels Goldstars:

 • 1

  Lichtte looppas, niet rennen

 • 2

  4 tegen 4

 • 3

  Schieten mag altijd

 • 4

  Springen bij het schieten toegestaan

 • 5

  Plezier hebben

Lid worden?

Lid worden hoeft niet meteen. Je kan eerst komen kijken en natuurlijk een paar trainingen mee doen. Wanneer je het leuk vindt, kun je lid worden van onze vereniging.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met Johan of Rob, coördinators van de WP (G)oldStars. Stuur een mail naar ctb@waterpoort-sneek.nl en er wordt contact met u opgenomen.