Terwijl in de binnenstad van Sneek (Drabbelterp) het carnaval was losgebarsten, speelde de E1 een wedstrijd tegen Lemmer E2. Ruben was deze wedstrijd aanvoerder en wenste de scheidsrechter een prettige leiding.  Beide teams begonnen zeer fanatiek en je kon duidelijk zien dat er hard getraind is de afgelopen weken. Helaas werd het vrij snel 0-1 voor Lemmer en 4 minuten later 0-2.

De kids van de Waterpoort hadden even moeite om het snelle spel van Lemmer te volgen maar herpakten zich goed. Eline scoorde de 1-2 uit een prachtige aanval en Ilse maakte er snel 2-2 van en kort daarna maakte Eline 3-2 en stond de Waterpoort op voorsprong. Na de rust werd er flink gescoord door beide partijen, eerst 3-3 daarna Ilse met 4-3. Lemmer kwam daarna op dreef en scoorden 4 punten op rij. Ilse scoorde nog wel de 2x  en daarmee een eindstand van 6-8 op de bordjes verscheen.

De strafworpen werden met 5-1 gewonnen door de Waterpoort, het was een leuke en enerverende wedstrijd van onze toppers !