Zaterdagmorgen 7 maart mochten de jongens en meiden van de E2 korfballen tegen WWC E3.

De wedstrijd was al een tijdje bezig en toen maakte WWC het eerste doelpunt. De Waterpoort liet het hier niet bij zitten. In het tweede gedeelte van de eerste helft wist het team uit Sneek maar liefst 6 doelpunten te maken. Met een mooie voorsprong van 1-6 gingen de spelers uit Sneek de kleedkamer in.

Na de rust wist Steyn maar liefst twee keer te scoren. WWC maakte hierna nog wel drie doelpunten, maar de E2 van de Waterpoort speelden sterk. Zij maakten in de tweede helft van de wedstrijd wederom 6 doelpunten.

Met een eindstand van 4-12 heeft het team wederom twee punten weten te bemachtigen en schuiven zij naar een mooie tweede plek in het klassement.

Volgende week, 14 maart, staat er een thuiswedstrijd op het programma. Om 15.00 uur gaan ze de strijd aan tegen de koploper Emmeloord E1.

Doelpunten: Steyn (3), Ricardo (4), Yenthe (2) en Anne (3).