We begonnen de wedstrijd met de volgende opstelling: Steijn, Eline, Yenthe Silke. Ricardo begon als wissel en Anne en Maud waren helaas niet aanwezig. Zij waren onderweg naar sneeuw.

We speelden goed over waardoor we gelijk vier punten achter elkaar scoorden. De eerste maakte Steijn en dat was het eerste punt en toen Eline en weer Steijn en Yenthe en we stonden hierdoor 4-0 voor. Kort hierna scoorde CSL, de stand werd 4-1 waarmee we ook de rust in gingen.

Na de pauze scoorde Ricardo een mooi punt, 5-1. De inloopballen die we op de training geoefend hadden deden we in de wedstrijd ook een paar keer. Alleen het scoren lukte nog niet. Toen kwam CSL met een punt, de stand werd 5-2. Maar Yenthe maakte gelukkig snel voor ons weer een punt, 6-2.

Daarna had CSL de smaak te pakken. Zij maakten drie punten achter elkaar aan.
Het verschil was nu nog één punt, maar Yenthe scoorde gelukkig snel weer een mooi punt waardoor het 7-5 stond.

CSL bleef voor de overwinning gaan en wist het verschil weer kleiner te maken, 7-6. Met deze stand op de klok was er niet veel tijd meer voor beide ploegen. We bleven goed verdedigen op de pogingen van CSL.

Tot de laatste seconden probeerde CSL te scoren maar gelukkig voor ons lukte dat net niet. Dit betekende een overwinning voor ons met een eind score van 7-6.

Groet, Silke