Zaterdag 15 februari, in de eigen schuttershal, mochten de jongens en meiden van de F2 aantreden tegen de nr. 2 van de competitie (MN en W F1 uit Stiens) De bezetting bestond uit 3 jongens en 4 meiden en na de plichtplegingen van aanvoerder Thijmen kon de wedstrijd beginnen.

De tegenstander kwam goed uit de startblokken maar de Waterpoort wist de korf goed schoon te houden. Helaas wist Stiens in de 6e minuut van de wedstrijd toch de korf te vinden, en het volgende punt voor Stiens volgende al snel. Toen Stiens in de 8e minuut weer de korf stond kwam voor de Waterpoort de superspeler binnen de lijnen en kregen ze iets meer grip op de gasten uit Stiens.

Met een 0-5 stand gingen de korfballers de (mini)rust in waardoor Marleen (samen met assistent/hulpcoach Yoniec) de Waterpoorters weer even op scherp kon zetten en de wissels ingebracht konden worden.

Helaas kwam de Waterpoort niet goed uit de startblokken waardoor er al snel een 0-9 op het scorebord stond. Gelukkig lieten de jongens en meiden van de Waterpoort zich hierdoor niet uit het veld slaan en werd de rust gehaald met dezelfde tussenstand nog op het bord.

In de rust had coach Marleen de Waterpoorters goed opgescherpt en dat was meteen duidelijk op het veld terug te zien. Na een minuut of 5 wist Vajenn de korf te vinden (1-9) en gingen de Waterpoorters vol op de aanval waardoor er een paar goede kansen ontstonden. Met een tussenstand van 1-10 werd er nog even kortstondig gewisseld.

In de eindfase van de wedstrijd waren er nog wat kansen over en weer maar Stiens wist toch met overtuigende cijfers de wedstrijd te winnen met 1-14.