Zaterdag 15-2-2020 speelde de E3 thuis tegen Harich E1.

In de eerste 10 minuten van de eerste helft was onze ploeg super sterk en gefocust. We stonden gelijk 5-0 voor. Mees scoorde 2 punten en Pien, Milan en Lianne de rest. Voor Lianne was dit haar eerste doelpunt in de competitie. In laatste 10 minuten van de eerste helft scoorde Harich 1 punt tegen. We gingen de pauze in met 5-1 voor.

In de tweede helft was de verdediging van Harich erg goed. Dit maakte de wedstrijd nog wel even spannend. Harich wist nog een punt te scoren. Tussenstand 5-2. In de laatste 10 minuten van de tweede helft wist Harich nog één laatste punt te scoren maar werd onze ploeg weer sterker en wist Mees nog 3 punten en Milan nog 2 punten te scoren. Er werd dus gewonnen met een eindstand van 10-3 voor de Waterpoort E3!!!

De strafworpen werd gewonnen door Harich E1 met 2-1.