Op de zonovergoten zaterdagmiddag kwam iedereen stipt op tijd aan op het Schuttersveld om de tweede wedstrijd van het seizoen te spelen. Deze wedstrijd werd op het thuisveld gespeeld tegen Lintjo 2. Deze tegenstanders waren niet erg bekend voor ons, maar na de wedstrijd van vorige week hadden we goede moed.

Deze moed bleek niet volkomen onterecht, want in de eerste helft werd er puik gespeeld door zowel de aanval als de verdediging. Beide was niet makkelijk. Zo kon er gesteld worden dat de tegenstanders op zijn zachts gezegd een stuk ervarener waren dan ons.

Na de eerste helft gingen we tevreden (maar ook boos) de kleedkamer in. Tevreden omdat we voor stonden, maar boos omdat we veel beter konden dan we op dit moment lieten zien. Dit zal de tweede helft aangesterkt moeten worden, wilden we de wedstrijd ook daadwerkelijk winnen.

De tweede helft begon redelijk, maar langzaam werd het spel minder en minder. Eén aantal wissels werden gepleegd, waardoor er toch nog een aantal doelpunten vielen aan de kant van de Sneekers. Helaas, konden we het goede spel van de eerste helft niet voortzetten, wat resulteerde in een eindstand van 10-13 in het nadeel van Waterpoort 2.

We komen steeds dichter,-en dichter bij de winst. Hopelijk gaat dit aanstaande zaterdag werkelijkheid worden, dan spelen we uit tegen NQL 2.

Na de wedstrijd van het eerste werd de avond voortgezet bij Remko Laanstra thuis, die vandaag de leeftijd van 28 jaar bereikte.