KV de Waterpoort is een gezellige en sportieve korfbalvereniging voor jong en oud. Met ca. 160 leden is het één van de grootste verenigingen van de gemeente Súdwest-Fryslân. Vooral de jeugdafdeling is groeiende. Dit is op de zaterdagen, tijdens de thuiswedstrijden, ook goed te merken in de kantine van de vereniging. Het is er altijd gezellig druk.

Al jarenlang staat de kantine van onze vereniging garant voor sfeer, warmte en gezelligheid voor en na de trainingen en wedstrijden van KV de Waterpoort. Ondanks dit is het thuishonk dringend toe aan een metamorfose. De wens bestaat om de kantine een facelift te geven. Een deel van het meubilair is aan vervanging toe en daarnaast willen we de kantine wat gezelliger maken.

Om dit doel te kunnen realiseren doen wij dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Met Rabo Clubsupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen en maakt onze vereniging, door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, kans op een mooi geldbedrag. Jouw stem is dus geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou?

Vanaf 27 september tot en met 11 oktober 2019 kun je jouw stem uitbrengen. Kijk alvast op Rabobank.nl/clubsupport voor meer informatie en vraag alvast in je omgeving of zij vanaf 27 september hun stem willen uitbrengen op KV de Waterpoort.