Op zaterdag 26 januari speelden de jongens en meiden van de F2 een thuiswedstrijd tegen LDODK. Er is door de jongens en meiden van de waterpoort flink gestreden. Al snel kwamen de gasten op een voorsprong. Voor de wissel in de eerste helft is het 3-6. Al snel volgt er een punt voor de waterpoort. En ook de gasten scoren vlak daarna weer. Dan een paar goeie kansen voor onze jongens en meiden, maar helaas de bal wil maar niet in de korf. De stand is inmiddels 5-9.
Na de rust vol goede moed weer verder. Er volgen al snel 2 punten voor de waterpoort. Na de rust was er even wat verwarring. Naar welke kant moet er nu eigenlijk gespeeld worden? Er wordt flink over en weer gespeeld. En de punten vliegen er voor beide partijen in.
Na de wissel in de 2e helft is het 11-13.
Er volgen weer heel wat kansen voor de waterpoort. Deze keer werden ze beloont en wist de bal de korf te vinden, en is het 13-14. Maar de gasten komen terug en scoren nog eens 2 punten.

Na een super spannende wedstrijd is de eindstand 13-16. Maar wat is er goed gespeeld door de jongens en meiden van waterpoort f2!