Vanmiddag waren de spelers van WWC in Sneek te gast om te korfballen tegen de B1 van de Waterpoort. Om 14.30 uur klonk het fluitsignaal en ging de wedstrijd van start. Met een sterk aanvalsvak wist de ploeg uit Sneek al vrij snel te scoren. Wat vorige week erg moeizaam ging, lukte deze week wel!
Met twee prachtige doelpunten van Iris en Rachel stond de ploeg al vrij snel met 2-0 voor. Ook Els en Amare wisten zonder al te veel moeite de korf te vinden en voor de rust gingen ze met een mooie 4-0 voorsprong en flink wat vertrouwen de kleedkamer in.

Ook de tweede helft bleef de ploeg goed spelen. Na 3 doelpunten van Iris, Rachel en Hilde werd er gewisseld door coach Allard: Doutzen en Dagmar kwamen er in en Els en Meike zochten de bank op.
Door twee mooie doelpunten van Dagmar en Rachel wist het team de stand te brengen op 9-0. Daarna was het even de beurt aan WWC, maar zij wisten de wedstrijd niet naar zich toe te trekken. Dagmar en Amare wisten zonder al te veel moeite de bal nog door de korf te krijgen. En ook Rachel kon na een mooie bal van Lars nog een mooie treffer maken. En ondanks dat ook WWC nog een puntje wist te scoren, heeft Dagmar het laatste doelpunt van de wedstrijd gemaakt. Met een eindstand van 13-2 werd de wedstrijd afgefloten en bleven de punten vandaag in Sneek.

Op zaterdag 2 maart spelen de B’s om 15.30 wederom een thuiswedstrijd, ze spelen dan tegen Westergo. Het is dan alweer de laatste thuiswedstrijd van dit zaalseizoen. Uiteraard hopen de spelers dan op veel publiek!