Daar stonden we dan, ouders en 7 spelers, op een mooie zonnige zaterdagochtend op het veld van KV Lemmer. Bij winst of gelijk spel zouden ze kampioen zijn dus er was wat spanning in de groep, bij de ouders misschien wel wat meer dan bij de E1.

We verwachten wel een lastige wedstrijd: Na onze eerste (veel te) ruime overwinning was KV Lemmer goed teruggekomen in de competitie. Benjamin nam de jeugd mee naar de kleedkamer voor een uitgebreide tactische voorbespreking en om 10 uur floot de scheids het beginsignaal.
De Waterpoort begon ontzettend scherp aan het spel. Waar we verwacht hadden dat het moeilijk zou gaan stonden we na 10 minuten al met 8-0 voor. Afwisselend scoorden Ruben, Ilse, Alicia en Iris de punten. Het 2e kwart zakten we iets in en kon KV Lemmer een klein beetje terugkomen. Verder dan 8-3 lieten de dames en heren ze niet komen en na de thee (ok… limonade) was het weer tijd voor ons om te scoren.

Het spel werd iets evenwichtiger en zo snel als het in het begin ging scoorden we niet meer, maar de eindstand werd door Ruben bepaald op 13-4 en zo is de E1 met nog 1 wedstrijd te gaan niet meer door de andere clubs in te halen.

Aankomende donderdag, 10 oktober, speelt E1 de laatste wedstrijd van dit veldseizoen om 18:00