Zaterdag 5 oktober was het weer een prachtig mooi dag om te gaan korfballen en dat werd dan ook volop gedaan op het Schuttersveld. Maar liefs 3 ploegen begonnen om 10 uur aan hun wedstrijd. De F1 moest het weer opnemen tegen Harich waar ze in de uitwedstrijd nipt van hadden verloren dus dit moest even recht gezet worden. De eerste 10 minuten zat het niet mee met de jonge talenten want alle pogingen op de korf wilden dan ook niet door het mandje en helaas bij de tegenpartij wel.
Zo stond de F1 in no-time 0-3 achter. Jesse, Thijs, Pepijn, Tim en Vajen gaven niet op en knokten terug en dat resulteerde in een ruststand van 4-3. Na een lekker bekertje ranja hadden ze weer genoeg energie om de volgende 20 minuten te vlammen en dat deden ze dan ook. Er werden snelle aanvallen gespeeld zodat iedereen kansen kreeg om een doelpunt te maken. Helaas lukte het niet voor iedereen maar Vajen, die haar tweede wedstrijd speelde, had de smaak te pakken ze wist maar liefs 3 keer een doelpunt te maken! Bij een stand van 6-3 mocht de tegenstander een superspeler in het veld brengen. De F1 had het allemaal goed voor elkaar en wisten zelfs nog 2 keer te scoren en de tegenstanders de gehele tweede helft op de 0 te houden. De eindstand was uiteindelijk: 8-3.

Volgende week is alweer de laatste veld wedstrijd en dat wordt er gespeeld in Bolsward waar de F1 het op gaat nemen tegen Westergo.