Op zaterdag 25 januari vertrokken we om 12.45uur naar Haulerwijk.
Om 14.00 uur startte daar de wedstrijd tegen VZK/Donkerbroek E1.
Helaas moesten we deze wedstrijd zonder Anna spelen. Tot nu toe hadden we alle zaal wedstrijden verloren dus we waren zeer gemotiveerd om te gaan winnen.
Al vrij snel scoorde Ilse de 1-0 en vlot daarna vielen er vele doelpunten voor de waterpoort. We gingen de rust in met een score van 7-2. Je kon merken dat de tegenpartij in de rust een goede tactiek bespreking heeft gehad want al snel scoorde ze 3 achter elkaar. Dat betekend dat de stand toen 7-5 dus het begon wel weer spannend te worden. Maar toen sloeg de waterpoort terug met een 4 doelpunten. Op het laatst vielen er nog een paar doelpunten voor beide partijen en twee strafworpen voor de tegen partij. Dat maakte de eindstand 13-10 voor de waterpoort! Een overwinning dus! Hiep hoi!