De B1 had afgelopen week een week waarin er twee wedstrijden op het programma stonden.

Afgelopen donderdag mocht het team uit Sneek aan het begin van de avond afreizen naar Wordt Kwiek in Jubbega om daar een inhaalwedstrijd te spelen. Onder leiding van coach Marleen lukte het beide ploegen niet om in de eerste helft te scoren, iets wat maar zelden voorkomt en waar de B1 in de tweede helft verandering in wilden aanbrengen.
Met in de tweede helft een tussenstand van 0-0 en een peptalk van Marleen wist het team de energie weer terug te vinden en heeft het team uit Sneek, ondanks de 3 tegendoelpunten van Wordt Kwiek, 4 doelpunten weten te maken.
Met twee punten op zak zijn de Sneekers weer teruggereden naar de Waterpoortstad.

Om energie te sparen kregen de heren en dames vrijdagavond een vrije avond; er werd een keer niet getraind zodat het team zaterdagmiddag fris en fruitig aan de wedstrijd kon beginnen tegen SCO uit Oldeholtpade. En dat was met name in de tweede helft goed terug te zien. Waar het in de eerste helft nog redelijk gelijk op ging wisten de Sneekers in de tweede helft met een paar prachtige afstandsschoten uit te lopen naar een mooie eindstand van 7-3.
Wederom 2 punten in the pocket waarmee de Waterpoorters nu zijn geklommen naar een derde plek in het klassement.

Op zaterdag 14 maart speelt de B1 om 17.00 uur een thuiswedstrijd tegen Wordt Kwiek. Volgend weekend eerst een korfbalvrij-weekend voor de B1.