Op Donderdagavond 27 februari kwam de midweek weer in actie. Dit keer moeste de ploeg het opnemen tegen Sim MW1.

De ploeg uit Haskerdijken stond laag in de ranglijst en dat was op zich ook niet vreemd. Want als je als ploeg alleen maar bezig bent met beslissingen van de scheidsrechter zul je ook weinig wedstrijden winnen. Een scheidsrechter zal altijd fouten maken en dat zal ook zo blijven, hoe goed je ook bent.

Edwin Bouma floot deze wedstrijd en er was niks op af te dingen, hij bestrafte deze wedstrijd dan ook een speler op een gele kaart, en ja u leest het goed dat gebeurt ook in de midweek.
Sport is beleving maar dat was bij de ploeg uit Haskerdijken ver te zoeken.

De wedstrijd begon wat stroperig waar de ploeg uit Sneek wel eens wat vaker last van heeft, het zijn diesels dus dat zal de oorzaak wel zijn. Maar als ze op stoom zijn dan kunnen er mooie dingen ontstaan.
En dat gevoel was er die avond ook wel.

Met een nipte voorsprong gingen ze de rust in met 9-7. Niks aan de hand zou je zeggen. Maar na de rust kwam Sim toch even wat beter uit de startblokken en trokken de stand weer gelijk.
Dat was het teken om even bij te schakelen en weer even de boel op orde te zetten.

Zoals al aangegeven was er weinig sympathie van Sim en dat kon je opdat moment ook merken want de Waterpoort liep uit en het was beslist.

Eindstand 19-14!!

Maandag 02-03-2020 spelen ze weer tegen Sim MW1, deze wedstrijd wordt gespeeld in Akkrum, aanvang 21.00!!

HUP DIE GROENE!!