Wedstrijdverslag, zaterdag 15 februari 2020.

De wedstrijd was begonnen en het eerste doelpunt werd gemaakt door Sanne; een mooie inloopbal. Maar daarna raakte de Waterpoort de bal kwijt en kwam er een tegen doelpunt. Het bleef lang gelijk.

Nynke maakte een klein kansje tussendoor, er kwam nog een schot tegen en vlak voor de pauze kwam Mn en w nog met een afstandsschot. De teams gingen de pauze in met als tussenstand 2-3.

De pauze duurde wat langer met een klein ongelukje. De wedstrijd stond een tijdje vast, het wilde niet meer. Maar toen kwam er een snelle actie van Sanne. En snel daarna kwam Meike met haar klein kansje.

Er kwam een kleine overtreding, Yoniec nam hem en raakte. De Waterpoort ging goed, vlak daarna kwam Sanne met een doorloopbal. Het bleef weer een tijdje stil en toen kwam Meike met een prachtig klein kansje. Nynke maakte nog even een mooie doorloopbal. Snel daarna raakte Mn en w een schot. Meike maakte nog een afstandsschot en snel daarna kwam Mn en w met twee tegen doelpunten. En vlak voor dat de wedstrijd was afgelopen maakte Yoniec nog een doorloopbal uit de ruimte. de einduitslag is uiteindelijk 11-6 geworden.

Groet, Silvia Padberg