De dames en heren van de B1 speelden gistermiddag om 12.30 uur een thuiswedstrijd tegen B1 uit Deinum. De weersomstandigheden waren goed. Doordat de wind uit een bepaalde richting kwam werd het aanvalsvak door coach Allard er nog even op gewezen vanaf welke kant zij het beste konden schieten op de korf. Doutzen wist hierdoor al vrij snel de voorsprong te pakken en scoorde de 1-0. Deinum reageerde hier na enkele minuten op en maakte de gelijkmaker. Vlak voor de rust wist Luca nog een mooie treffer te maken en konden de dames en heren met een nipte voorspong de kleedkamer in.

Tijdens de tweede helft wist Deinum de stand terug te brengen tot 2-2. De Waterpoort had kansen, maar met een goed verdedigingsvak van Deinum wist het team uit Sneek deze kansen niet te benutten. Vanaf de zijlijn kreeg het aanvalsvak uit Sneek nog wat tips en feedback toegeroepen en wist Dagmar nog een mooi doelpunt te maken. Maar dat gold ook voor Deinum. De Waterpoort kwam net te kort om te winst te pakken. Met een eindstand van 3-3 hebben deze gelijkwaardige teams beide een puntje weten te bemachtigen.