Nadat vorige week een zwaarbevochten 2-2 werd behaald uit tegen CSL speelde E2 afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd. Tegenstander was Pallas E1.

Onze E2 startte goed waarbij het spel heen en weer ging. Anne zorgde voor het eerste doelpunt 1-0. In de volgende aanval maakte Pallas echter al de 1-1 en even later de 1-2. Ricardo maakte met een mooi doelpunt de gelijkmaker 2-2. Pallas liet het er niet bij zitten en maakte nog twee doelpunten tot 2-4 bij de rust.

De tweede helft wist onze E2 meer kansen te creëren dan in de eerste helft, maar ze gingen er helaas niet in. Pallas was wel op dreef en wist uit te lopen naar een voorsprong van 2-9. Anne maakte nog twee doelpunten waardoor de eindstand 4-9 werd. De strafworpen werden wel gewonnen met 3-1.

Komende zaterdag speelt E2 een thuiswedstrijd tegen WWC E2.