Tweede editie Korfbalkamp Fryslân

Tweede editie Korfbalkamp Fryslân

GROU – Na een succesvolle eerste editie in 2017 met in totaal 60 deelnemers uit heel Friesland, wordt aankomende zomer de tweede editie van Korfbalkamp Fryslân in Grou gehouden. Korfbalkamp Fryslân is een uniek korfbalkamp voor de doelgroep F, E en D-pupillen. Nergens in het noorden wordt een korfbalkamp aangeboden voor de leeftijdsgroep van 6 t/m 12 jaar.
 
Korfbalkamp Fryslân is in het leven geroepen om jeugdspelers van verschillende verenigingen met elkaar te laten korfballen. Daarnaast is het korfbalkamp ingericht om jeugdspelers zowel de technische vaardigheden en menselijke aspecten te laten ontplooien. Korfbal is een ideale sport om kinderen spelenderwijs in beweging te krijgen.
 
Tijdens het korfbalkamp krijgen de kinderen training van gediplomeerde trainers. De deelnemers krijgen van tevoren een speciaal Korfbalkamp Fryslân-tenue en elke dag ontbijt, lunch en avondeten. Naast de korfbaltraining is spel & fun ook zeer belangrijk onderdeel op het korfbalkamp. Het zal een rode draad door het kamp heen lopen.

Het Korfbalkamp vindt plaats op de sportvelden van KV Mid-Fryslân te Grou van 23 tot en met 25 juli 2018. Korfbalkamp Fryslân: www.korfbalkampfryslan.nl.

2018-04-15T16:47:04+01:0015 april, 2018|Nieuwsberichten|