De F1 van KV de Waterpoort had vanmorgen haar eerste zaalwedstrijd van dit seizoen. En wat voor één! Vanaf het begin tot het eind was het spannend!
De F1 van de Waterpoort begon sterk en kwamen al vrij snel met 0-1 voor te staan. Vlak daarna scoorden de F1 van Wez Handig de gelijkmaker. Na een aantal mooie treffers van Ilse en Alicia mocht ook Yenthe het veld betreden en maakte binnen een minuut een prachtig doelpunt. De meiden gingen de rust in met een 3-5 voorsprong.

De tweede helft werd het iets lastiger voor de meiden uit Sneek. Wez Handig kwam terug in de wedstrijd en kwam op voorsprong te staan. Door twee prachtige afstandsschoten van Maud bleef dit gelukkig nihil en zijn ze met een eindstand van 10-8 weer huiswaarts gegaan.