Afgelopen zaterdag speelde het derde een moeizame wedstrijd in Feanwâlden.

Rond 11 uur vertrok het derde met 7 spelers richting Veenwouden. Niet iedereen was het gelukt om op tijd aanwezig te zijn. Gelukkig speelden Johannes de Groot, Dennis Lingsma, Lies Keja en Jolijn Rijpma vandaag met ons mee, waardoor we toch met 8 spelers op het veld stonden.

Na het fluitsignaal van de scheids liep de wedstrijd aardig gelijk op qua punten. Maar zowel de aanval als de verdediging van de Waterpoort speelden niet de sterren van de hemel. Hierbij liet de aanval heel wat punten liggen, met daarbij een aantal fouten in de verdediging.

Alle spelers kregen kans om te schieten, alleen bleek de afronding erg moeilijk te zijn. Hetgeen waar we de avond ervoor notabene op getraind hadden. Er vielen een aantal doelpunten van onder andere Stijn Veenstra, Jelle van der Brenk en Floor Oosterhaven.

Uiteindelijk, in de tweede helft maakte Dennis de 7-8, wat dan ook meteen het beslissende doelpunt bleek te zijn. Waardoor we toch nog enigszins opgelucht het veld afliepen, dit met de 2 punten weer binnen.

Hierna werd de derde helft voortgezet onder het genot van een koud biertje, aan de zijlijn van het eerste die in Sneek speelden.

Volgende week speelt het derde om half 12 thuis tegen Deinum 2.