De selectie van De Waterpoort neemt afscheid van hoofdtrainer en spelers

De selectie van De Waterpoort neemt afscheid van hoofdtrainer en spelers

Afgelopen zaterdag was de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor de selectie. Helaas was het ook de laatste thuiswedstrijd voor trainer Ralph de Vries en een aantal selectiespelers. De Vries stopt na een mooie periode van twee jaar als hoofdtrainer en gaat volgende seizoen aan de slag bij KV Heerenveen. Wij wensen hem veel succes!

Good old Siebe hangt zijn schoenen na al die jaren korfballen aan de wilgen. Gelukkig zal hij volgend seizoen nog wel actief zijn bij de club als jeugdtrainer/vrijwilliger.

Daniël heeft samen met zijn vriendin een huis gekocht in Meppel en hierdoor wordt korfballen bij De Waterpoort wat lastig. Jammer voor ons, maar een mooi nieuw avontuur voor hem. Veel geluk samen en succes met het korfballen in Meppel.

Carmen en Julia, beide woonachtig in Groningen, stoppen na heel wat jaren gekorfbald te hebben en wij wensen hun veel plezier en succes met alles wat nog komen gaat.

Tot slot neemt onze redder in nood Boss Basma (beter bekend als Bas Bosma) ook afscheid van de selectie. Vanwege talloze blessures werd hij toegevoegd aan de selectie en hij bleek van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Bedankt Bas!

Iedereen die hierboven genoemd is: bedankt voor jullie inzet en plezier. En jullie weten: de deur staat altijd open!

2018-06-11T10:51:14+02:0030 mei, 2018|Nieuwsberichten, Verenigingsberichten|