Vanaf zaterdag 11 september start de kangoeroetraining weer bij KV de Waterpoort. Vanaf 09.30 uur tot 10.30 uur zijn de allerjongste spelers weer van harte welkom op het Schuttersveld.
Tijdens de kangoeroetrainingen maken de jongste spelers kennis met sport en spel. Dit wordt gedaan aan de hand van leuke, leerzame en verantwoorde spelvormen. Tevens leren ze met een knipoog kennismaken met korfbal.

Lijkt het jou leuk om op spelenderwijs kennis te maken met korfbal en ben je tussen de 3 en 6 jaar? Kom dan eens langs bij onze Kangoeroe Klup.
Lid worden hoeft natuurlijk niet meteen. Je kunt eerst komen kijken en natuurlijk een paar trainingen meedoen met de andere kinderen van de Kangoeroe Klup. Wanneer je het leuk vindt, kun je lid worden van onze Kangoeroe Klup. Je krijgt dan een mooi Kangoeroe Klupshirt en je ontvangt de Kangoeroe Klup Nieuwsbrief. Dus kom snel een keertje langs, je bent van harte welkom!

Mocht je meer informatie willen of wil je vrijblijvend 3 keer meetrainen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar kangoeroeklup@waterpoort-sneek.nl.

Op de volgende data vinden de veldtrainingen* plaats:
zaterdagochtend 11 september 2021
zaterdagochtend 25 september 2021
zaterdagochtend 16 oktober 2021
*onder voorbehoud van de weersomstandigheden

Na de herfstvakantie starten de Kangoeroes in de zaal, nadere informatie hierover volgt.

We hopen jullie snel weer te zien!

Flyer WP introductie