Op zaterdag 14 september speelden we onze tweede wedstrijd, tegen Westergo F1. Tim had het eerste doelpunt gemaakt, daarna Westergo (1-1). Daarna maakte Tim zijn tweede doelpunt. In de eerste kleine pauze ging Jesse eruit en kwam Pepijn erin. Hij maakte gelijk een doelpunt. Daarna scoorde Tim weer een doelpunt, nu van afstand. Bij Westergo kwam nu de Superspeler erbij, en ze maakten gelijk 4-2. Ook zonder de extra speler konden ze een doelpunt maken: 4-3, dit was ook de ruststand.

In de rust werd Thijs gewisseld voor Jesse. Westergo maakte weer gelijk (4-4), en weer een doelpunt, waardoor ze voorstonden. Gelukkig maakte Tim ook weer een doelpunt. Daarna waren er drie doelpunten van Westergo achter elkaar. Zo stonden we met drie doelpunten achter, en waren er nog maar 10 minuten te spelen.

Gelukkig kregen wij de superspeler (Emma) in het veld en zij maakte een doelpunt van grote afstand: wel 6 meter!! Daarna lukte het Thijs om drie doelpunten achter elkaar te maken, en zo stonden we weer voor. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Pepijn die de bal goed had afgevangen. Waterpoort F1 won met 10-8!

Ook bij de strafworpen wonnen we. Dat werd 2-0.