Vorige week hebben de jeugdleden, tijdens de trainingen, een boekje van de Grote Clubactie meegekregen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Afgelopen zaterdag zijn een aantal jeugdleden al op pad gegaan en hebben zij de eerste loten verkocht. Vorig jaar heeft de vereniging met deze verkoop een bedrag van ruim €700,00 opgehaald die geheel ten goede is gekomen aan de jeugd. Zo’n mooi bedrag willen wij dit jaar natuurlijk weer ophalen!

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas! Bovendien maken loten-kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

De opbrengst van dit jaar zal worden besteed aan het opknappen van onze Waterpoort-kantine. Al jarenlang staat de kantine van onze vereniging garant voor sfeer, warmte en gezelligheid voor en na de trainingen en wedstrijden van KV de Waterpoort. Ondanks dit is het thuishonk dringend toe aan een metamorfose. Wij zijn dus erg blij dat onze jeugdleden hier actief hun steentje aan bijdragen.

Wil je ook loten kopen en meedingen voor fantastische prijzen, maar zijn de jeugdleden nog niet aan de deur geweest? Stuur dan een mail!
Op 11 december 2019 vindt de trekking plaats. Kijk voor meer informatie op www.clubactie.nl