KV de Waterpoort is een gezellige en sportieve korfbalvereniging voor jong en oud. Met ruim 150 leden, waarvan een hard groeiend aantal jeugdleden, is het één van de grootste verenigingen van de gemeente Súdwest-Fryslân. Naast de sportieve prestaties staat gezelligheid voorop en hiervoor worden diverse activiteiten georganiseerd.

KV de Waterpoort doet al een aantal jaren mee aan Rabo Clubsupport. Met Rabo Clubsupport investeert de Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen en maakt onze vereniging, door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, kans op een mooi geldbedrag. Vorig jaar hebben wij ons doel, voldoende en geschikte spel- en trainingsmaterialen, met 47 stemmen bereikt! Dit jaar willen we graag weer zoveel mogelijk stemmen bij elkaar zien te krijgen zodat we met het geldbedrag een nieuwe geluidsinstallatie kunnen aanschaffen. De huidige geluidsinstallatie is kapot en een nieuwe is zeer welkom zodat we weer kunnen gaan omroepen bij zaalwedstrijden, er weer muziek is voor en na de wedstrijden, maar natuurlijk ook voor feestjes en andere gelegenheden gebruiken we een geluidsinstallatie.

Dit doel kunnen we realiseren met jouw hulp! Jouw stem is namelijk geld waard, maar liefst 5,- euro! Breng daarom vanaf maandag 4 oktober as. tot uiterlijk 25 oktober as. jouw stem uit en help hiermee de vereniging aan een nieuwe geluidsinstallatie. Uiteraard mag je ook aan de mensen in jouw omgeving laten weten dat onze vereniging meedoet aan Rabo Clubsupport. Ook hun stem is van harte welkom. Je hoeft namelijk niet lid te zijn van de vereniging om op onze vereniging te kunnen stemmen. Iedere stem is geld waard! Kunnen wij ook rekenen op jouw stem? Klik hier voor meer informatie en om vanaf maandag jouw stem uit te brengen.