De laatste wedstrijd van het seizoen werd gespeeld in Reduzum, waar het veld al klaar lag toen we aankwamen.
Het grasveld was door de regen van de vrijdag en de zaterdag lekker nat geworden, maar dat maakte voor de spelers niet uit. Met de trainingsjassen gelijk al in de tas (wat je niet aan hebt, wordt ook niet nat) werd er begonnen met inschieten.

Hoewel we met 1-0 achterkwamen, werd dat ongedaan gemaakt door Isa: ze kreeg een strafworp omdat ze bij het schot omver werd gelopen.
Daarna verraste Emma iedereen (ook zichzelf) met een schot van afstand dat door de korf ging.
Omdat de tegenstander veel lange ballen speelde en we er niet een goed antwoord op hadden, liepen ze uit naar 5-2. Dat was het moment om de superspeler in te zetten: dat leverde gelijk een doelpunt op van Tim.
Door nog twee doelpunten van Tim (en een bijna-doelpunt van Pepijn), stonden we weer gelijk. Isa wist na goed samenspel zelfs de voorsprong weer op het bord te zetten: 5-6.
Net voor het einde van het eerste kwart werd het nog gelijk, maar Isa wist na de hervatting weer een doelpunt te maken: 6-7. Door 3 doelpunten op rij van Mid Fryslan, stond er bij de rust een 9-7 stand op het bord.
In de tweede helft werd er veel heen en weer gespeeld, waarbij Hieke onder de korf een heleboel ballen wist te onderscheppen. De doelpunten in de tweede helft werden eerlijk verdeeld: 1 voor beide ploegen.

Omdat er in de tweede helft zo veel werd geschoten, maar weinig werd gescoord, heeft Janneke zelfs nog gecontroleerd of er misschien een plank op de korf lag, maar dat was niet zo.
Het was nog wel even schrikken toen Isa en Jessica met elkaar in botsing kwamen, en Jessica met een flinke bloedneus van het veld moest.
Gelukkig was ze snel weer hersteld (dankzij Johan en Nathalie) en was de wedstrijd daarna snel klaar.

De strafworpen werden beter genomen door de groen-witten: 0-1.