Na de wanvertoning van vorige week tegen Flamingo’s , ging het tegen LDODK/RINSMA FASHION MW1 weer als vanouds. Er werd ook dit keer een prima opstelling uit de hoed getoverd door de manager, dus iedereen wist wat zijn functie was die avond. LDODK is altijd een plezierig team om tegen te spelen , een avond waar je aan korballen toekomt. En volgens mij is dat andersom ook zo. Wel moet je altijd op je hoede zijn want er zitten een paar taaie rakkers bij.

De Start was deze avond wel duidelijk voor de Waterpoort want al gauw stond er een 4-0 stand op het scorebord, maar ook in de midweek kan dat tegenwoordig snel worden omgebogen, dus altijd scherp blijven.

Het ging in de eerste helft dan ook Redelijk gelijk op, en bij een stand van 9-7 kon men aan de thee die weer met zorg werd gezet door Joke de Graaf.

Na de rust met 2 doelpunten voorsprong had men de touwtjes in handen, blijven mee scoren was de opdracht. Deze opdracht werd voortreffelijk uitgevoerd en als je daar maar in blijft geloven dan komt het wel goed aldus de manager.
Met mooie acties en goed korfbal werd LDODK/RINSMA FASHION MW1 zonder punten naar huis gestuurd.

Eindstand 22-11, duidelijke cijfers.

Maar volgende week donderdag 1 Oktober reist de ploeg af naar Gorredijk, dan hebben we gelijk de return.
Ze zullen op hun hoede moeten zijn want LDODK/RINSMA FASHION MW1 zal zeker gebrand zijn om deze nederlaag te herstellen.
De wedstrijd start om 20.45 in Gorredijk op sportpark kortezwaag.

HUP DIE GROENE!!