We begonnen de wedstrijd met Matthias, Pien, Isa en Silke. Anne begon als wissel. We begonnen goed aan de wedstrijd. Het was ook heel lekker korfbalweer. Pien kreeg al snel een kleine kans en die was meteen raak; 0-1. We waren erg aan elkaar gewaagd. Maar toen scoorde Harich 2 keer achter elkaar en stond het 2-1. Na 10 minuten kwam Anne in het veld en ging Isa op wissel. Anne scoorde al snel een doelpunt. Yes we stonden weer voor met 3-2. Maar Harich was ook goed en maakte ook weer een doelpunt. Met 3-3 gingen we de rust in.

We kwamen goed uit de rust, want met snel spel wisten we 2 keer raak te gooien. Pien en Isa scoorden beide op afstand raak. Daarna was Harich ook heel sterk. Maar we bleven goed verdedigen. En toen wist Silke uit een kleine kans te scoren. De stand is nu 3-6. Bijna aan het eind maakt Harich het laatste doelpunt van de wedstrijd. Eindstand 4-6. Yes we hebben gewonnen schreeuwt Waterpoort. Daarna gooiden we de strafworpen. Harich was ook goed in actie. Beide teams scoorden vier strafworpen raak.