Stiens – Afgelopen zaterdag stond er voor KV de Waterpoort niks meer op het spel. Een week eerder was er al gewonnen van KV Oerterp, waardoor handhaving in de eerste klas een feit is. In de volle zaal was de Waterpoot zeer scherp en de Snekers wonnen de wedstrijd met 27-20. Na ongeveer een half uur in de degradatie kraker was de Waterpoort al uitgelopen naar een ruime voor sprong van meer dan acht punten. In de tweede helft heeft de Waterpoort deze voorsprong niet meer uit handen gegeven.

Afgelopen zaterdag was het helaas anders. De eerste minuten zag het er voor de Waterpoort niet raar uit. De twee teams waren aan elkaar gewaagt met mooie doelpunten aan beide kanten. Na 20 minuten stond er een mooie stand van 10-10 op het scorebord. Helaas zag de, al niet complete, formatie van Nico Kraan ook nog Nick Huitema uitvallen met een enkel blessure. In de tweede helft was, na een aantal wisselingen in het team van Kraan, CSL de boven liggende partij. CSL bleek te sterk voor de Snekers en zetten met een aantal mooie doelpunten een riante voorsprong op het scorebord. Invaller Benjamin Hofwegen kon nog wel wat terug doen voor de Waterpoort maar het was niet genoeg. Eindstand 31-18. De Waterpoort gaat nu het veld weer op waar het keurig de tweede plaats heeft. De eerste wedstrijd hoopt de Waterpoort weer compleet te zijn, om een revanche te nemen op CSL.