Op zaterdag 2 februari 2019 mocht de F2 weer spelen tegen Mid-Fryslan. Dat was de allereerste tegenstander van hun korfbal avontuur. Nu na een paar wedstrijden te hebben gespeeld en daar veel van geleerd te hebben begonnen de jongens en meiden aan de wedstrijd. En wat begon die goed!
Al snel stonden ze dan ook met 3-0 voor en mocht de tegenstander een extra speler inzetten. Er werd heel leuk gekorfbald. Goed gevangen en ook al mooie lange ballen gegooid en ook echt strijden om een bal. Zo mooi om dit team te zien knokken om een bal. Je kon goed merken dat de spelers gegroeid zijn de afgelopen tijd in hun spel.
Ondanks het goede spel en verdedigen kwamen we helaas op een achterstand in de rust 4-5. Na even rusten en wat drinken en positieve woorden van Janneke ging het team weer vol goede moed het veld weer in. Het was een spannende 2de helft. Mooie kansen gehad. Ze kwamen met 3 punten achter te staan, maar gaven niet op want nu mocht ook de F2 een extra speler inzetten. En die werd goed benut want die scoorde gelijk. Ze stonden nu 8-10 dus de extra speler moest er weer uit. De laatste minuten werd er nog goed gekorfbald en knokte jullie terug maar helaas bleef het bij 8-10 voor Mid-Fryslan.

De strafworpen hebben we helaas verloren met 1-3. Maar wat hebben ze goed gespeeld en wat zijn ze gegroeid! De spelers van F2 kunnen trots op elkaar zijn op wat zij nu al hebben bereikt in die paar wedstrijden. Ga zo door, stuk voor stuk zijn jullie allemaal toppers.
De F2 heeft nu een aantal weken rust met wedstrijden. De eerst volgende wedstrijd is 2 maart thuis tegen SCO F2 om 13:30uur.