Yoniec heeft de smaak goed te pakken en schiet gelijk de bal in de korf 1-0. Maar de tegenstander ook… en schieten een kleinkansje erin 1-1. En nog een mooi afstandsschot erin 1-2.

Maar Meike heeft ook niet stilgestaan ze schiet een mooi afstandsschot erin 2-2. Maar Yoniec ook niet en weet een mooie doorloopbal te scoren 3-2. En de tegenstanders hebben daar dus geen zin in en scoren 3-3.
Meike weet ook weer een mooie doorloopbal te scoren 4-3. En de tegenstanders maken het weer gelijk met een schot en die zit 4-4. En weer een schot 4-5. En ze weten weer te scoren 4-6. Maar Nynke heeft daar geen zin in dus maakt ze een mooie doorloopbal 5-6. En de tegenstander wil ook scoren en dat lukt met een gewoon schot 5-7. Maar dat is niet alles! En maken daarom een doorloopbal en zit 5-8 jammer! Maar Yoniec pikt dat niet en ze maakt een mooie doorloopbal en… scoort! En dan staat het: 6 -8.

En de tegenstanders scoren jammer genoeg een, weer een normaal schot 6-9. En Nynke maakt een prachtige doorloopbal en scoort uiteraard. Yoniec wil ook scoren, stapt bij de vrije bal naar achteren en mist… jammer!

En de stand is uiteindelijk geworden… 7-9 verloren jammer!

Groeten Thijs