Op donderdag 3 oktober stond wederom Oko/bies op het programma.

Voordat we met deze wedstrijd begonnen, werd scheidsrechter Rein de Leeuw eventjes in het zonnetje gezet door Riet, want het was uiteindelijk ook bijna de week van de scheidsrechter, en wat zijn we zonder de man in het zwart! Om deze topwedstrijden in goeie banen te leiden, moet ook in de midweek de scheidsrechter goed bij de les zijn.

Met een aantal wijzigingen ten opzichte van vorige week, was ook het vertrouwen weer erg hoog.
Maar zo soepeltjes als het de week daarvoor ging, was dat nu toch niet helemaal het geval.

Door toch wat een slow start achtervolgde ons dat de hele wedstrijd, maar door geloof in je eigen kunnen en nooit op geven bleven we toch nog redelijk bij.

We gingen dan ook met een ruststand van 6-7 de kleedkamer in.

Dit keer werd zelfs de deur even op slot gedraaid want het bestuur was was hier niet van gediend en ging verhaal halen. “waarom een week eerder wel top spelen en nu ineens minder”.

Iedereen had wel een reden, en dat was genoeg om de deur weer van het slot te draaien.

We begonnen dus met een achterstand in de 2 tweede helft, maar we wisten wel dat we i.i.g niet gingen verliezen, dat hadden we goed besproken.

We liepen zelf uit naar een 10-7 voorsprong, wat was er besproken in de rust, wat had Joke door de thee gegooid.

Joke staat trouwens ook altijd paraat, misschien is er ook eens de week van de kantine juffrouw!!

Oko/Bies was trouwens ook niet van plan om te verliezen, wij waren wel van plan om te winnen.

Dat lukte helaas niet helemaal, wel werd het nog spannend, Oko/Bies ging er al vanuit dat ze de buit binnen hadden met een 13-14 tussenstand en nog 1 minuut op de klok.

Oko/Bies dacht het slim uit te spelen, maar door degelijk te verdedigen, werd de bal nog eenmaal onderschept.

Nog 1 aanval dus, dus alle poppetjes nog even op zijn plaats, dan maar een gelijkspel eruit slepen.

En wat denkt u! 14-14! Nog steeds ongeslagen