Op zaterdag 18 januari jl. stonden we tegen de koploper in de sporthal in Houtigehage.
Pas na twintig minuten viel het eerste doelpunt, helaas gemaakt door de tegenstander 1-0.
Wez handich bleef aanvallen, maar door goed verdedigen lukte het ze niet om te scoren. In de laatste seconde van de eerste helft scoorde Yoniec 1-1.

In de tweede helft scoorde de tegenstander vrij snel de 2-1. Daarna scoorde Maaike de gelijkmaker met een doorloopbal uit de ruimte 2-2. Wez handich deed hierna wat terug 3-2.
Door het goeie aanvallen scoorde Bas een mooi afstandschot 3-3. De tegenstander scoorde helaas vier keer achter elkaar 7-3. Gelukkig scoorde Nynke nog een mooi schot 7-4. De tegenstander scoorde daarna nog vier keer het werd 11-4.

Wez handich was helaas een stuk beter, maar we hebben het toch goed gedaan tegen de koploper.