SNEEK – De Waterpoort A1 heeft in het seizoen 2018/2019 nog geen enkele punt gepakt. Eens moet de eerste keer wezen dacht men. En vandaag 26-01-2019 moet het gebeuren. Tegen de net als ons puntloze Drachten/Van der Wiel A3.

Na een motiverende bespreking gaf de scheidsrechter om 16:30 het fluitsignaal om de wedstrijd te starten. Waterpoort A1 begon direct goed en kwam snel op een voorsprong. Tegen het einde van de eerste helft stond de stand inmiddels op een 4-0. Dit gaf ons natuurlijk een goedgevoel.

In de kleedkamer werden we toe gesproken dat als we zo blijven voor verdedigen als in de eerste helft. Dan hebben wij een grote kans om deze wedstrijd winnend te eindigen.

Vol goede moed begon de A1 aan de tweede helft. Er werd gestreden voor elke bal en onze huid werd zo duur mogelijk verkocht. Dit zag je uiteindelijk ook in de stand terug. Want de wedstrijd werd afgefloten met een uiteindelijke stand van 8-4! Dit was voor de A1 een hele prestatie maar we hebben eindelijk onze eerste wel verdiende punten.