Afgelopen zaterdag was WP 2 als eerste aan de beurt tegen de club uit Nieuwe,- en Oudehorne, Udiros. Aangezien Udiros 2 bovenaan de competitie bivakkeerde beloofde dit geen makkelijke wedstrijd te worden.

Toch wist de Waterpoort al in de eerste minuten te scoren tegen Udiros. Helaas wist Udiros vrij snel uit te lopen. Het was nu een kwestie van de kop erbij houden in de verdediging. Dit bleek echter niet gemakkelijk, waardoor toch de nodige punten tegen ons werden gemaakt.  De tweede helft moest de concentratie worden aangescherpt, verder moesten we onze eigen kansen gaan afmaken (een bekend fenomeen). De tweede helft was geconcentreerder dan de eerste helft, zoals gehoopt. Verder werden er betere aanvallen opgezet, waarbij toch een paar mooie kansen werden afgerond.

De wedstijd eindigde met een stand van 5-23 in het nadeel van de Sneekers. Aankomende zaterdag speelt De Waterpoort 2 uit tegen WWC 2 om 16:10 in Easterein. Hierbij gaan we er weer tegen aan, want ook WWC heeft nog geen wedstrijd weten te winnen.