Vandaag een uitje met de B’s naar Wolvega om daar de strijd aan te gaan met de koploper, SCO B2. Ondanks dat beide ploegen al twee wedstrijden wisten te winnen, had SCO toch meer doelpunten weten te maken dan de Waterpoort. Hierdoor stonden de Sneekers met hetzelfde aantal punten op de tweede plaats in het klassement.

Dat het een pittige wedstrijd zou gaan worden was dus duidelijk.
Toch begonnen de Sneekers in de eerste helft sterk. Waar ze vorige week moeite mee hadden, wisten ze deze week de bal wel door te korf te schieten. In de eerste helft vielen er net zoveel doelpunten als vorige week tijdens de hele wedstrijd. Waterpoort kwam zelfs terug in de wedstrijd en pakte de voorsprong op SCO.
De Sneekers zijn, door 3 mooie treffers van Doutzen en 4 doelpunten van Dagmar (2) en Iris (2) de pauze ingegaan met een nipte voorsprong van 6-7. Dit beloofde veel goeds voor de tweede helft.

Na de pauze lieten beide ploegen zich echter niet de kaas van het brood eten. De stand ging gelijk op en SCO kwam zelfs halverwege de tweede helft weer terug in de wedstrijd. Na een gelijke stand van 11-11 kwam het team uit Wolvega zelfs op een voorsprong te staan. Ondanks dat SCO drie strafworpen mee kreeg en hiervan twee strafworpen miste, gaf het team uit Wolvega de voorsprong niet meer uit handen. Dagmar (2), Amare (2), Iris (1) en Lars (1) wisten in de tweede helft ook voor een paar mooie doelpunten te zorgen. Helaas was dit net niet genoeg. Met een eindstand van 16-13 is de ploeg terug gekeerd naar Sneek.

Al met al was het een prachtige wedstrijd. Twee teams die niet voor elkaar onder doen. Over een paar weken komt SCO naar Sneek en kunnen daar rekenen op revanche.