Afgelopen zaterdag speelde de Waterpoort 1 wederom tegen Deinum 1. De pot werd gewonnen, maar sprake van een soepel spel was er niet.

De wedstrijd startte helaas met minder energie en fanatisme dan gehoopt. Hierdoor wist Deinum de hele eerste helft redelijk in de buurt te blijven van de Waterpoort. De spelers van de Waterpoort schoten de ene naar de andere bal omhoog, maar de afronding was ver te zoeken.

Na de rust begon de Waterpoort meer en meer los te komen van Deinum. Coach Koop van der Velde had in de rust meegegeven dat de spelers van de Waterpoort er voor moesten zorgen dat Deinum ‘knakte’. Dit gebeurde in de loop van de tweede helft, waardoor de Waterpoort toch op ruime voorsprong wist te komen van Deinum. Dit resulteerde uiteindelijk in een stand van 18-8. Gehoopt was op een hoger aantal doelpunten. Daarentegen werd hiermee wel de tweede winst op rij verzilverd.

Benieuwd of De Waterpoort 1 dit aankomende zaterdag weer weet waar te maken? Kom ons dan aanmoedigen tijdens de laatste thuiswedstrijd die gespeeld wordt tegen Lintjo 1! De vorige wedstrijd won Lintjo slechts met 2 punten van De Waterpoort, dus mogelijkheden zijn er zeker.

Tijdens deze laatste thuiswedstrijd wordt ook de seizoensafsluiting georganiseerd door de jeugd- en activiteitencommissie. ‘S middags start het programma met oudhollandse spelletjes voor de kinderen gelijktijdig met de wedstrijd van het eerste team. Na de wedstrijd volgt een gezellige BBQ!