Op zaterdag 22 juni vindt alweer de 5e editie van de Mar-athon van Sneek en Meer plaats. Dit eerste lustrum belooft weer een groot succes te worden en staat weer garant voor een topbeleving; met nieuwe afstanden én nieuwe wandel- en hardlooproutes.

Net zoals vorig jaar bemant K.V. De Waterpoort ook dit jaar weer een verzorgingspost bij de Mar-athon van Sneek. Vorig jaar hebben we veel bekenden voorbij zien wandelen en rennen en ook dit jaar zal dit niet anders zijn. De verzorgingspost van K.V. de Waterpoort is dus dé ultieme plek om al onze leden en andere sportievelingen aan te moedigen.

Om de verzorgingspost te bemannen zoekt de vereniging vrijwilligers (leden, oud-leden, ouders van jeugdleden etc.) die het leuk vinden om te helpen bij de volgende vrijwilligerstaken:
1 verkeersregelaar 13.00- tot 17.30 uur
3 verkeersregelaars 13.30- tot 17.45 uur
2 vrijwilligers verzorgingspost 13.00- tot 17.30 uur
3 verkeersregelaars 19.45- tot 24.00uur
3 verkeersregelaars 20.00- tot 20.30uur
6 vrijwilligers verzorgingspost 19.45- tot 24.00 uur

Afgelopen jaar hebben we veel lol gehad bij de Mar-athon en hebben we een leuk bedrag ontvangen voor onze bewezen diensten. Een goede en welkome aanvulling voor de clubkas. Je hulp wordt dus niet alleen gewaardeerd onder de lopers en hardlopers, maar ook de vereniging is erg blij met je inzet.

Twijfel niet en meld je vóór 1 juni aanstaande hier aan als vrijwilliger voor de Mar-athon van Sneek en Meer op zaterdag 22 juni as. Graag je naam, e-mailadres en telefoonnummer in de mail vermelden. Alle vrijwilligers krijgen een speciaal Mar-athonshirt van de organisatie. Geef bij opgave daarom ook jouw maat door en voor welke taak jij je aanmeldt. We nemen dan spoedig contact met je op.

Alvast bedankt voor jullie inzet!

*De verkeersregelaars moeten online een verkeersregelaarsexamen doen. Hiervoor krijgen zij na aanmelding een code.