Beste Waterpoorters,

Na het kabinetsbesluit van dinsdag 31 maart jl. is het helaas duidelijk dat het korfbalseizoen definitief voorbij is.  Alle maatregelen zijn verlengd tot in eerste instantie 28 april a.s. en ook daarna zullen niet direct alle lichten weer op groen gaan.

Helaas kunnen wij als bestuur niets anders dan het Waterpoortseizoen als afgelopen te beschouwen, hoe graag we ook anders hadden willen besluiten. We hadden nog gehoopt dat we mogelijk nog enkele korfbalactiviteiten zouden kunnen bieden na 6 april, maar helaas. Het lijkt er niet in te zitten. Begrijpelijk, maar jammer natuurlijk.

Seizoensafsluiting

In ons vorige bericht meldden we dat we nog wel een seizoensafsluiting zouden willen organiseren. Daar zouden we jullie ook de begroting voor het volgend seizoen voor willen leggen. Dat zijn we nog steeds van plan, maar daarvoor moeten we nog wel afwachten hoe het na 28 april verder zal gaan. We houden jullie natuurlijk op de hoogte. Een Algemene Ledenvergadering zal dit voorjaar niet meer plaats kunnen vinden.

Korven lenen

Van verschillende kanten kregen we de vraag of het mogelijk is om materiaal van de club te lenen, met name korven, palen en grondplaten. Gezien de bijzondere situatie van nu willen wij dat als bestuur graag mogelijk maken. Wie gebruik wil maken van materiaal, kan dat op donderdag 9 april a.s. tussen 19.00 en 20.00 uur op komen halen bij de korfbalkantine. Daarvoor moet je dan wel een bruikleenformulier tekenen. Wil je iets lenen? Stuur dan even een mailtje met wat je zou willen, naar info@waterpoort-sneek.nl. Wij stellen korven, palen, grondplaten en enkele ballen beschikbaar. Uiteraard geldt: op=op.

Contributie

Wij moeten nog bekijken welke financiële consequenties de huidige ontwikkelingen voor de club hebben. Daarvoor zijn we onder andere afhankelijk van wat de gemeente doet en welke eventuele vergoedingen wij kunnen krijgen. Bij de presentatie van de begroting voor het volgend seizoen hopen we jullie te kunnen informeren over de financiële afhandeling van dit seizoen. We vertrouwen daarvoor op jullie geduld en begrip, waarvoor alvast veel dank.

Clubkleding

Bij verschillende leden liggen op dit moment shirtjestassen van de verschillende teams. Die tassen met shirts willen we graag terug. Graag vragen wij de leden die een tas met shirts thuis heeft, deze in te leveren. Dat kan op donderdag 9 april a.s. tussen 19.00 en 20.00 uur in de kantine.

Tot slot

Het vroege einde van het seizoen betekent jammer genoeg een hele tijd geen korfbal. We zien elkaar niet meer op de club, je ziet je teamgenoten waarschijnlijk niet (allemaal) meer en we kunnen niet meer bij elkaars wedstrijden kijken. Ook kunnen we geen feestjes en activiteiten meer op ons korfbalcomplex vieren. Zoek elkaar online op, deel je ervaringen met elkaar. Op facebook, instagram of hoe dan ook.

Beste Waterpoorters: de komende maanden vragen veel van ons allemaal. Privé, op school of op werk. Zeker zonder de ontspanning van het korfballen. Maar volgend seizoen gaan we weer vol goede moed van start! Daarom: hou vol, let op elkaar, hou contact en blijf gezond!

Met sportieve groet,

Harco Zwaan, Riët Voogd, Remko Burgstra, Hessel Dijkstra en Martijn Barendse

Bestuur K.V. De Waterpoort