Zaterdag 2 december, het is Sinterklaastijd en gelukkig zijn er een aantal pieten gekomen om ons aan te moedigen! We spelen tegen Westergo, oftewel Bolsward.

Na de kleine nederlaag van de vorige wedstrijd zit er meer (gezonde) spanning dan normaal en we willen alleen maar meer laten zien dat we het kunnen! Helaas voor ons scoort WP-Westergo 0-2 in de 1e helft, ze zijn een echte uitdaging en een waardige tegenstander. Allemaal even gas bij en Hoppa!!! 1e punt gescoord door Meike!

Iedereen op zijn plaats en weer door….helaas, 3e punt voor WP-Westergo. De tijd tikt door maar gelukkig weet Guide er 2-3 van de maken!

We zijn lekker bezig en vastberaden er gelijk spel van te maken. En ja hoor!!!! In de 2e minuut scoort Yoniec gelijkspel en eindigt de wedstrijd met 3-3.