Over een maand is het zover! Laat deze feestelijke dag niet aan je voorbij gaan en geef je snel op voor de K.V. De Waterpoort Reünie op zaterdag 15 april 2023.

De reünie is voor jong en oud. Zorg er allemaal voor dat je er bij bent tijdens de feestelijke opening van het nieuwe kunstgrasveld en op de gezamenlijke foto’s wil jij natuurlijk ook staan!

Voor de kangoeroes en jeugd wordt er ’s ochtends een training georganiseerd (hiervoor hoeft niet te worden opgegeven), maar zijn er ’s middags ook springkussens aanwezig en kan er opgegeven worden om mee te eten met patat en een snack rond 18:00 uur!

Voor volwassenen begint het programma ’s middags. Kom mee doen aan het mixtoernooi, drink gezellig een drankje mee tijdens de borrel, eet een hapje mee met het Chinees buffet en sluit vervolgens de avond af in de sferen van de jaren zeventig tijdens de Seventies Party. Kom hierbij vooral in een toepasselijke seventies outfit! Denk aan bloemetjesprint, franjes en broeken met wijde pijpen.

Mocht je je nog niet hebben opgegeven, maar wel willen komen, vul dan snel het opgaveformulier in! Let op! Met het opgaveformulier kan maximaal één persoon per keer worden opgegeven, wil je meerdere personen opgeven? Vul dan het opgaveformulier meerdere keren in. Opgeven kan tot uiterlijk 1 april 2023, via: https://forms.gle/zJuuuheRmaKa6VS98

Het wordt ook erg gewaardeerd als deze link met vrienden en oud-leden van de club wordt gedeeld!

Oproep

We hebben als organisatie een oproep voor huidig en oud-leden! Als je nog leuke oude korfbalfoto’s hebt liggen stuur deze dan op naar dit e-mailadres: waterpoortreunie@gmail.com! Dan zorgen wij er voor dat deze te zien zijn tijdens de reünie.

Programma

Het volledige programma is te vinden via de website: https://www.waterpoort-sneek.nl/inschrijving-k-v-de-waterpoort-reunie-geopend/

Belangrijk om te weten:

  • De foto van de huidige leden wordt in het jubileumshirt en in een wit rokje/broekjegemaakt, vergeet deze dus niet. Aan de overige aanwezigen willen we vragen om voor de foto een effen shirt aan te trekken (zonder opdruk en drukke motieven).
  • Opgave om mee te doen aan het mixtoernooi is individueel(vanaf 15 jaar), zodat iedereen mee kan doen! De teams worden ingedeeld door de organisatie van de reünie. Het toernooi wordt gespeeld op groot veld.

Bij vragen kan er gemaild worden naar waterpoortreunie@gmail.com.

We hopen jullie allemaal zaterdag 15 april te zien om gezamenlijk te proosten op het 50-jarig bestaan van de club!