Op zaterdag 15 april 2023 organiseert K.V. de Waterpoort een reünie voor al haar huidige en oud-leden! Onderstaand meer informatie over de invulling van de dag. Ook kan er vanaf nu worden opgegeven om aanwezig te zijn. Dit kan t/m 1 april 2023!

Programma:

Het programma van de reünie bestaat uit verschillende activiteiten:

  • 12:45 uur – Opening van het nieuwe kunstgrasveld.
  • 13:00 uur – Fotograaf.
  • 14:00 – 16:30 uur – Mixtoernooi.
  • 16:30 uur – Borrel.
  • 18:00 uur – Chinees buffet en patat met een snack.
  • 20:30 uur – Seventies party.

’s Ochtends zijn er jeugdactiviteiten, van 09:30 – 10:30 uur is er een training voor de kangoeroes en van 10:45 – 12:15 uur is er een training voor de jeugd. Hierover wordt geïnformeerd via de groepswhatsapps.

Fotograaf

Tijdens de opening van het veld worden er twee foto’s gemaakt. Eén foto met alle huidige leden en één foto met alle aanwezigen tijdens de reünie.

  • De foto met de huidige leden maken we in het jubileumshirt en zoveel mogelijk in een wit broekje of rokje (zorg dus dat je deze meeneemt en op tijd omgekleed klaar staat!).
  • Voor de foto die we gaan maken met alle aanwezigen vragen we aan degene die geen jubileumshirt hebben een effen shirt aan te doen of mee te nemen (geen opdruk of motieven).

Mixtoernooi

Tijdens het mixtoernooi nemen we met zijn allen het nieuwe kunstgrasveld feestelijk in gebruik. Het mixtoernooi bestaat uit meerdere (korte) wedstrijden die worden gespeeld op een regulier (groot) veld, waarbij er acht spelers van elk team in het veld staan. Je geeft je individueel op voor het mixtoernooi. De teams worden ingedeeld door de organisatie van de reünie. Tijdens het indelen van de teams wordt er rekening gehouden met het korfbalniveau, zodat iedereen kan meedoen. Ook als je al een tijdje niet meer hebt gekorfbald en het je leuk lijkt om een balletje te gooien kan je meedoen! Er kan meegedaan worden aan het mixtoernooi vanaf 15 jaar.

Borrel en buffet

Iedereen die zich opgeeft voor de borrel ontvangt twee consumptiebonnen van de vereniging. Er wordt door de vereniging een Chinees buffet (inclusief vegetarische opties) geregeld, als je wil mee eten kan je dit doorgeven via het opgaveformulier. Voor de kinderen wordt er in de kantine patat met een frikandel of kroket gemaakt.

Seventies party

Als afsluiter van de reünie wordt er een feest georganiseerd met als thema ‘Seventies’. De club is tenslotte opgericht in de Seventies. Als je het leuk vindt kan je komen in toepasselijke kledingstijl, denk aan bloemetjesprint, franjes en broeken met wijde pijpen.

Opgave

Door middel van het opgaveformulier kun je je opgeven voor de reünie van K.V. de Waterpoort op 15 april 2023. Let op! Met het opgaveformulier kan maximaal één persoon per keer worden opgegeven, wil je meerdere personen opgeven? Vul dan het opgaveformulier meerdere keren in. Opgeven voor de reünie kan tot uiterlijk 1 april 2023, via: https://forms.gle/zJuuuheRmaKa6VS98

Bij vragen kan er gemaild worden naar waterpoortreunie@gmail.com.