De afgelopen periode heeft KV De Waterpoort met twee sponsoracties meegedaan.

Een nieuwe actie was er van De Walrus. Door online veel stemmen te werven mochten we hier aan meedoen. Nadat je als klant had afgerekend bij De Walrus kreeg je een aantal muntjes die je in een koker van één van de deelnemende verenigingen kon doneren. Voor het Midweekteam was het in ieder geval de aanleiding om in die week een etentje te plannen. Daarnaast is er die week nog volop gedoneerd door alle gasten. Afgelopen week werd de uitslag bekend en de cheque in ontvangst genomen. Dit leverde een mooie bijdrage op van EUR 267,-!

Ook mochten we dit jaar weer meedoen aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz Supermarkten. Een actie die al langer bestaat en waar we al eerder aan hadden deelgenomen. In de vestiging aan De Noorderhoek te Sneek is er door onze leden en familie en bekenden volop steun uitgebracht aan onze vereniging. Dit heeft maar liefst EUR 968,- opgebracht!

De volledige opbrengst van deze acties wordt geinvesteerd in activiteiten en trainingsmateriaal voor de jeugd. De jeugd is er al zichtbaar blij mee.

Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!