Vanaf komend seizoen is Marten Koop van der Velde de nieuwe hoofdtrainer van K.V. de Waterpoort. Van der Velde komt over van De Pein waar hij momenteel trainer/coach is van het 2e team.

Het bestuur en de Technische Commissie zijn blij met de komst van Van der Velde. We zien in hem een rustige maar zeer gedreven trainer. Iemand die kijkt naar de mogelijkheden van de spelers en daarop gaat bouwen.

Van der Velde is zijn korfbalcarrière begonnen bij WWMD. Bij de club uit Hemrik speelde hij van zijn 6e tot zijn 18e jaar. Na WWMD maakte hij de overstap naar LDODK. Voor de club uit Gorredijk speelde hij 8 jaar voordat hij uiteindelijk uitkwam bij De Pein. Eerst 3 jaar als speler en daarna als trainer/coach.

Wij kijken uit naar een prettige en mooie samenwerking met mooie sportieve resultaten en wensen Koop veel succes en plezier.

 

De Technische Commissie is nog opzoek naar een assistent-trainer. Deze trainer is samen met de hoofdtrainer verantwoordelijk voor de trainingen van de selectie en verzorgd de coaching van het 2e team.

Wilt u samen met Marten Koop van der Velde deze uitdaging aangaan dan kunt u contact opnemen met de Technische Commissie via ctb@waterpoort-sneek.nl.