Vanmorgen moesten wij al vroeg vertrekken naar Gorredijk. We hadden daar een uitwedstrijd.
In de eerste helft mochten Tim, Pien, Matthias en ik, Anne, in het veld. Gorredijk begon gelijk heel goed en hadden voor de rust al vijf ballen door de korf gegooid. Ze mochten ook een strafworp nemen en deze hadden ze ook gescoord. Maar wij speelden ook heel goed, alleen onze schietpogingen gingen niet door de korf.

In de tweede helft mochten Isa, Silke, Pien en Tim starten. Isa maakte in de tweede helft een doelpunt en toen stond het 5-1. We kregen hierna nog meer kansen alleen die waren niet allemaal raak. LDODK had ook een aantal kansen en die waren meestal wel raak. Toch heeft Pien nog twee doelpunten gemaakt en Gorredijk ook nog twee.
We hebben met 7-3 verloren, maar met de strafworpen hebben we wel met 0-1 gewonnen, want Tim schoot raak!

Volgende week spelen we weer een wedstrijd in Sneek. Om 11.00 uur start de wedstrijd en dan spelen we tegen Kinea.