Zaterdag 7 september was het dan zover, na de zomerstop weer een wedstrijd. En deze eerste wedstrijd werd gespeeld in Harich. We moesten afscheid nemen van een paar want die zijn een team hoger gaan spelen. Dus met goede moed gingen we naar Harich. De wedstrijd begon gelukkig droog en dit bleef gelukkig ook zo.
Jesse was deze keer aanvoerder en we werden versterkt door invaller Vajenn. Helaas was Emma afwezig.
De wedstrijd kon beginnen, iedereen was er klaar voor.

Helaas kwam Harich al snel voor met 2-0. Maar door de 2 doelpunten van Thijs kwamen we weer op gelijke stand. Jesse was moe dus die werd gewisseld en kwam Pepijn erin. Harich kwam met 4-2 voor te staan. Maar Tim vond dat niet zo leuk en schoot er even een mooi balletje erin. Vajenn werd gewisseld en Jesse kwam er weer in. Vajenn deed heel leuk mee en deed goed haar best. Het is haar allereerste wedstrijd. We gingen de rust in
5-3 voor Harich.

Na een peptalk van Janneke gingen ze weer vol goede moed verder met de wedstrijd. We kregen heel veel doelpogingen maar ze schoten er elke keer weer uit. Wat een pech, wat een pech. Maar gelukkig vond Thijs de korf en ging de bal er eindelijk doorheen. Stand 5-4. We bleven knokken maar kwamen snel op een achterstand 9-4. Tim kwam erin als extra speler. En scoorde ook de 9-5. Pepijn had de korf ook uitgevonden vandaag. En scoorde maar liefst 2x. Eind stand van de wedstrijd is geworden 10-7.

De strafworpen werden helaas ook verloren met 3-1. En weer vond Pepijn de korf. Zijn dag kon niet meer stuk.
Snel douchen en weer op naar Sneek en terwijl we een feestje bouwden onder de douche kwam het met bakken uit de lucht.

Volgende wedstrijd is 14 september. Dan speelt de Waterpoort F1 om 10.45 uur een thuiswedstrijd tegen Westergo F1.