Zaterdag 25-09-2021 hadden wij onze eerste thuiswedstrijd. Heerenveen begon sterk aan de eerste helft. Zij kwamen al vrij snel met 0-2 voor.
Door een punt van Dennis kwam Waterpoort weer terug in de wedstrijd 1-2. Helaas scoorde Heerenveen vrij snel de 1-3. In een verder gelijk opgaande strijd maakte Laura er 2-3. Met nog enkele minuten te spelen werd het door een hele mooie actie van Anne-Martijn en Johannes 3-3.

De rust had Heerenveen goed gedaan. Zij kwamen al vrij vlot in de tweede helft
door 2 snelle doelpunten op 3-5. Maar de strijd was nog niet gestreden. Waterpoort blijkt over meer uithoudingsvermogen te beschikken dan
Heerenveen. Uit het niets maakte Laura haar 2e en 3e punt in de wedstrijd en
het spel was weer in het evenwicht. Door goede onderscheppingen en samenspel bracht Waterpoort na doelpunten van Dennis, Lars , Anne-Martijn en Johannes de eindstand 9-5 op het scorebord. De eerste punten zijn binnen.